Location: Norway

Employment type: Permanent Employee

Deadline:11/04/2023

Apply now
Job openings

Ingeniør, senior ingeniør og principal ingeniør – Boring

Published 17.02.2023

Vil du bli en del av ingeniørteamene våre i Bergen eller Stavanger?

I Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp.

 

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

 

Odfjell Projects & Engineering opplever en økning i aktiviteten innenfor hele vår portefølje, og vi ser derfor etter motiverte, proaktive og ambisiøse ingeniører, senior ingeniører og principal ingeniører innen boring til teamene våre i Bergen og Stavanger.

 

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

 

Hvem er du:

Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter.

 

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum.

 

Kvalifikasjoner:

Teknisk, bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfag (eller tilsvarende)

• Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

• Ekstra fagbrev er en fordel

 

Vi kan tilby:

Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

 

EMPLOYEE STORIES

“It’s a pleasure to work among competent and high performing colleagues every day in a diverse work environment”

 • Daniel Foldnes Nilsen, Norway Engineering

Besøk karrieresidene våre for å bli bedre kjent med flere av menneskene som arbeider i Odfjell Technology og deres arbeidshverdag

 

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon om hver av stillingene og hvilke muligheter vi kan tilby riktige kandidater:

 • Jan Erik Berge | Engineering Manager Bergen
  • +47 45513093
  • jebe@odfjelltechnology.com

 • Kjartan Håkonsund | Engineering Manager Stavanger
  • +47 48156224
  • kjar@odfjelltechnology.com

 

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious. 

Share