Location: Bergen, Norway

Employment type: Permanent Employee

Contact person: Linn Karine Aarseth

Contact number: 91705074

Deadline:31.05.2024

Apply now
Job openings

Marine Engineer P&E

Published 03.05.2024

Er du interessert i en spennende rolle i vårt stadig voksendefagmiljø innen Marine i Odfjell Technology?

OdfjellTechnology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse tilå støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitetinnen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester ogteknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp.

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskapsom tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi ogingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagensteknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Odfjell Projects & Engineering opplever en økt aktivitet innenvår prosjektportefølje og ser derfor etter en engasjert og motivert Marin Ingeniør til vår avdeling i Bergen. Som Marin Ingeniør vil du en del av etkompetent fagmiljø innen marine analyser og marine operasjoner

Vi ser både etter deg som har erfaring, eller som er nyutdannet,og klar for nye spennende muligheter.

Hvem er du:

Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker ågjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke dinerfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan duvære den vi leter etter.

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til åbruke initiativ, kunnskap og erfaring for å bidra til å levere selskapetsvisjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer vårekjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte ogengasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til godemuntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som etminimum.

Kvalifikasjoner:

 • Teknisk, bachelor- eller mastergradinnen marine ingeniørfag
 • God teoretisk forståelse for hydrodynamikk og marine konstruksjoner
 • Kompetanse og erfaring innen marine analyseverktøy og software
 • Kompetanse innen analyse software somOrcaFlex, Mimosa, Sesam osv.
 • Norsk skriftlig og muntlig

Arbeidsoppgaver:

 • Utføre marine analyser for halvt nedsenkbare boreinstallasjoner nasjonalt og internasjonalt, i tråd med gjeldende regelverk fra klasse og myndigheter
  • Forankringsanalyser,
  • Riser analyser
  • Stabilitetsanalyser
 • Utføre ulike marine analyser relatert til design og operasjon for flytende havvind installasjoner, FPSO, FSO og andre flytende installasjoner
 • Delta i studier og prosjekter for Odfjell Technology`s kunder
 • Bidra med faglige innspill ifm tilbudarbeid
 • Delta på survey offshore og onshore
  Være proaktiv og bidra til videre utvikling av vårt marine fagmiljø, arbeidsmetoder og analyse software

Vi kan tilby:

Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpendialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyestestandard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten tilå få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler ogen tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerliglæring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

 • Interessert? Ta kontakt for mer informasjon.

 

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious. 

We use Semac background checks in our recruitment process.

Share